Ervaring

Inzicht in de menselijke denkkracht heeft altijd mijn persoonlijke aandacht gekregen. Vanaf mijn 16e heb ik mij stevig geïnteresseerd in (stoïcijnse) filosofie, psychologie, wetenschappelijke literatuur over (werk)geluk, zelfredzaamheid en organisaties die het beste uit hun medewerkers halen.

 

In 2012 heb ik mijn bedrijf Winst en Plezier opgericht met als doel het vermeerderen van de winstgevendheid en het werkplezier. Het optimaal benutten van het denkvermogen staat hierbij centraal. In de afgelopen jaren heb ik veel opdrachten uitgevoerd voor bestuurder, managementteams, zelforganiserende teams, verkoopteams en medezeggenschapsraden in diverse branches.

 

Vanaf mei 2018 ben ik ook beschikbaar als Chief Happiness Officer op interim-basis. Mijn belangrijkste taak is om het beste uit mensen en hun samenwerkingsrelaties te halen, waarbij ik mij richt op het bevorderen van het werkgeluk en de zelfredzaamheid in de gehele organisatie.

 

In 2018 heb ik mijn werk voor medezeggenschapsraden ondergebracht bij MZServices en richt ik mij met mijn eigen bedrijf op het aanleren van een juiste denkstructuur, zodat mensen leider zijn over hun denken en dus leven.

 

Persoonlijke kenmerken

Veel mensen beschrijven mij als:

  1. Deskundig; weet waar hij over praat, kent zijn werk, weet wat hij doet
  2. Open houding; sociaal, aardig, vriendelijk, gezellig, doorvragen, houdt van een praatje
  3. Rustig; stabiel, kalm, kan goed luisteren, doordacht, goed doordenkend, relaxed
  4. Zelfverzekerd; duidelijk, direct, zeggen waar het op staat, eerlijk, stelt grenzen, assertief
  5. Serieus
  6. Gestructureerd; overzicht houden, precies, georganiseerd, houdt contact met deelnemers tijdens bijeenkomst, control freak, pietje precies, op tijd
  7. Consequent 
  8. Humor; droge humor
  9. Betrouwbaar: what you see is what you get
  10. Energiek