Ervaring

Inzicht in de menselijke denkkracht heeft altijd mijn persoonlijke aandacht gekregen. Vanaf mijn 16e heb ik mij stevig geïnteresseerd in (stoïcijnse) filosofie, psychologie, wetenschappelijke literatuur over (werk)geluk, zelfredzaamheid en organisaties die het beste uit hun medewerkers halen.

 

In 2012 heb ik mijn bedrijf Winst en Plezier opgericht met als doel het vermeerderen van de winstgevendheid en het werkplezier. Het optimaal benutten van het denkvermogen staat hierbij centraal. In de afgelopen jaren heb ik veel opdrachten uitgevoerd voor bestuurder, managementteams, zelforganiserende teams, verkoopteams en medezeggenschapsraden in diverse branches.

 

In 2018 heb ik mijn werk voor medezeggenschapsraden ondergebracht bij MZServices en richt ik mij met mijn eigen bedrijf op het aanleren van juiste denkmethodes, zodat mensen bijdragen aan het vergroten van winst en plezier in het bedrijf waarin zij werken en de klanten voor wie zij werken.

 

Persoonlijke kenmerken

Veel mensen beschrijven mij als:

  1. Deskundig; weet waar hij over praat, kent zijn werk, weet wat hij doet
  2. Open houding; sociaal, aardig, vriendelijk, gezellig, doorvragen, houdt van een praatje
  3. Rustig; stabiel, kalm, kan goed luisteren, doordacht, goed doordenkend, relaxed
  4. Zelfverzekerd; duidelijk, direct, zeggen waar het op staat, eerlijk, stelt grenzen, assertief
  5. Serieus
  6. Gestructureerd; overzicht houden, precies, georganiseerd, houdt contact met deelnemers tijdens bijeenkomst, control freak, pietje precies, op tijd
  7. Consequent 
  8. Humor; droge humor
  9. Betrouwbaar: what you see is what you get
  10. Energiek